Friday, 25 May 2018

Noveller er wetsex

noveller er wetsex

Vi puster ut og hun legger seg ved siden av meg. Håndkleet har vært unødvendig og det er en fin ting akkurat nå. Jeg stryker henne lett over ryggen mens jeg ser på henne og smiler. Hun retter seg opp litt. Gir meg et kyss før hun støtter seg på albuen og gir junior oppmerksomhet. Det skal ikke så mye til og hun er klar over det. Holder likevel rundt og kan ikke motstå å smake på den. Hun kjenner meg godt og er dyktig.

Vet akkurat hvor langt hun kan gå. Jeg gir også signal ved et lett trykk på armen hennes og hun stopper umiddelbart. Venter til faren er over og fortsetter. Jeg kjenner tunga sirkle rundt hodet før leppene hennes omslutter hele. Klarer ikke undertrykke et stønn idet hun lar munnen gli nedover hele skaftet mens tunga gir et tydelig trykk mot undersiden.

Jeg signaliserer at det er på tide. Hun setter seg på huk over hoftene mine. Dette er også et stort øyeblikk. Jeg takker høyere makter for at lyset er på og et par puter er tilgjengelig slik at jeg kan legge dem under nakken.

Dermed løftes hodet nok til at jeg har fullt innsyn idet hun tar tak i staken og fører den mot åpningen. Hun kjenner det, ser på meg og smiler idet hun sakte senker seg nedover. Jeg nyter følelsen og synet av leppene som omslutter skaftet. Etter hvert som jeg glir lengre inn presses klitoris utover og blir et synlig tegn på hennes opphisselse. Jeg kjemper imot men forgjeves. Det tar ikke mange ganger opp og ned slik mens hun lener seg bakover med knærne godt utover for enda større visuell opplevelse.

Når hun da lukker øynene og overrasker meg med å ha mere på lager som sendes ut i en nydelig stråle som treffer meg på magen og brystet eksploderer verden. Jeg mister nesten pusten av nytelse mens jeg pumper støt etter støt. Hun kjenner når jeg er ferdig og stopper. Ser på meg og smiler. Evig takknemlig for at vi har funnet denne gleden og tenningen sammen. Neeeei, dette var ikke vellykka for min del ihvertfall. Burde jeg tatt med en disclaimer om at det er muligheter for å sette avec'en i halsen eller noe sånt Hadde ofte wet med eksen, han hadde et ønske om at jeg tisset han i munnen.

Men det fikk jeg meg ikke til. Det ble mer bare tissing på kropp og ved penetrering. Leste overskriften og tenkte: Er turn off for min del. Har jeg wetsex så foretrekker jeg at sexen generelt har et røffere preg og litt type BDSM-stemning. Vakkert skal det iallefall ikke være! Også liker jeg å være mottaker, ikke giver. Artig hvor forskjellig og mangfoldige vi er. Jeg kunne nok aldri ha svelget selv, og tror wetsex egentlig ikke er min ting, men ble visst lett våt av historien likevel Du skriver godt, og lever opp til nicket ditt Uredd.

Mens jeg er feig som signerer anonymt nå En gang insisterte en eks på å holde junior mens jeg skulle. Hun syns det var dritkult å kunne styre strålen. Men det har vel ikke noe med wetsex å gjøre, antar jeg. Sto faktisk og fisket og den gyldne strålen gnistret mot solnedgangen. Da kom tilslaget, stangen bøyde seg og strålen gikk i alle retninger. Så jeg er nok den mest perverse på dette fora. Lyren kom opp den. Ca en meter - og det i slapp tilstand! Novellen var veldig fin. Ja det hadde vært et must for meg og.

Men jeg er usikker på om jeg i det hele tatt hadde klart å få ut noe som helst urin egentlig Det blir kanskje ikke helt det samme da, men da jeg våknet opp fra en operasjon så måtte jeg så mye på do som jeg aldri har måttet før, og siden jeg ikke fikk reise meg opp så fikk jeg en papp-greie under stumpen som jeg skulle tisse i.

Selv om jeg hadde fått 50 liter intravanøs væske det kjentes sånn ut i blæra! Vet liksom ikke helt hvor bra sexen blir om jeg må stoppe opp å konsentrere meg så lenge for å prestere. Jeg kunne aldri gjort noe wetsex med munnen må jeg inrømme Synes du skriver godt. Kjente det jeg selvom jeg aldri kunne svelget tiss tror jeg men Må spørre om en ting mulig et uvitende spørsmål.

Er det ok å drikke tiss? Har alltid trodd det var giftig for kroppen. Jeg tenker på slik som analsex og wet-sex. Hvordan kan en spørre sin partner om noe slik? Jentene kan jo bli skremt. Jeg ønsker å gi deg ros for din opptreden i Holmgang. Sporty å stå imot en slik mur av skepsis. Du er en likandes jente. Jeg er enig med deg i din kontroversielle råd, og jeg synes det er hyggelig at du til en viss grad forsvarer porno.

Hvor synes du grensen bør gå? Er det mange jenter som liker seksuell nedverdigelse? Det er en god regel å alltid vise hensyn og ikke pushe partneren sin uansett hva det handler om! Men det skal også være rom for å dele tanker, fantasier, kunne fortelle hva du tenner på.

Dersom partneren din ikke har interesse av å høre på deg, kan det oppleves sårende. Da er det viktig at du forteller at du skiller klart mellom det å fortelle om dine fantasier og det å virkeliggjøre dem. Din partner kan respektere at du har spesielle fantasier, men uttrykke at dette aldri kan settes ut i praksis. Dette må du da vise respekt for. Det kan også bli slik at partneren sier at disse fantasiene ønsker jeg ikke å høre om noen flere ganger, og det kan selvfølgelig såre deg, men da vet partneren i alle fall noe om hva du synes er ekstra spennende Noen opplever skam knyttet til sine fantasier, og det er lite heldig.

Noen par har sansen for og leker med dominans-masokisme, men her igjen, krever det gjensidig respekt, et gjensidig ønske.. Se forøvrig Maria Marcus sine bøker om dette temaet. Ikke et spørsmål, men en kommentar: Ergo også smaken ved oralsex. Gikk du glipp av disse? Derfor tviler ekspertene på Rosenborg-gull i år. Her var det 29 grader mandag ettermiddag.

Disse kan bli ny MDG-topp etter Opoku-exit. Hun så seg selv i speilet og fikk sjokk over sitt begredelige utseende. Hun prøvde å skjule seg i hendene, men det hjalp lite. Jeg gikk inn på badet, lette frem en vaskeklut og et stort håndkle, sa hun skulle ta seg en varm dusj. Hun tok imot og lukket døren bak seg. Jeg hadde varmet kakaoen da døren åpnet seg på badet.

En helt annen utgave av Hanne åpenbarte seg. Men håndkleet surret rundt kroppen, våt i håret kom hun inn. Jeg synes hun var usedvanlig pen, ikke direkte billedvakker, men med en sjarm som fikk hjertet mitt til å hoppe. Hun smilte, sa det var deilig med den varme dusjen. Spurte om ikke jeg skulle gjøre det samme.

Hun fant selv frem et par kopper idet jeg gikk på badet. Jeg kledde av meg og merket pikken pulserte, stor og tung, nesten helt stiv. Jeg berørte meg selv og så i speilet. Hadde ikke hatt kvinne på måneder, sist var Eva min yngste niese. Forført av henne på det siste familiestevnet. Hun var bare femten, men var for lengst bevandret i de voksnes seksuelle leker. Spennende for en kar som meg.

Jeg tyllet et håndkle rundt livet etter dusjen, prøvde så godt jeg kunne å skjule min voldsomme ereksjon i det jeg gikk inn til Hanne. Jeg så hun var overrasket, hun hadde kanskje ikke ventet å se meg slik. Hun var paff et lite øyeblikk før hun sa jeg hadde en utrolig deilig kropp.

Jeg ble glad, hadde ikke hørt slike ord på mange år. Jeg satt meg ned i den samme sofaen og smilte vennlig tilbake. Hun takket meg for min elskverdighet, sa hun aldri ville slemme, og spurte hvordan hun kunne gi meg tilbake. Jeg hadde ingen spesielle tanker, men sa litt freidig hun kunne være mitt selskap natten ut. Hun bøyde seg frem og ga meg en klem, det hadde hun allerede tatt som en selvfølgelighet.

Hun holdt rundt meg, reagerte ikke da håndkleet løsnet og brystene ble blottet. Hun var så naturlig og fin, strøk håret mitt og kysset meg i munnviken. Jeg kjente brystet hennes mot kroppen min, kjente den nærmeste vorten var hard. Hennes hånd gikk over halsen min, nedover brystet, magen og løsnet så håndkleet i livet mitt. Hun dro litt i det og frem kom min pikk som var inderlig hard. Hun stoppet et øyeblikk, sa pikken min var et prakteksemplar. Hun var bevisst, var snart opp i fanget mitt.

Ønsket ikke noe forspill, ville bare ha meg inn i seg med en gang. Hun grep rundt pikken og jeg merket til min forundring hun var våt og rede. Hun lukket seg rundt meg og jeg kjente Hannes trange gang tre seg rundt mitt voksne lem. Hennes små bryst var i høyde med munnen min, og jeg sugde inn den ene vorten, bet litt og kjente hjertebanken hennes mot leppene mine. Hun red på meg, stønnet lett, sa hun ville ha orgasme.

Ville jeg skulle klemme rumpeballene, dra i dem og overta tempostyringen. Jeg var allikevel overrasket at hun kom så lett. Kroppen stivnet, hodet bakover, et lite rop før orgasmen skyllet over henne. Pikken ble utsatt for en voldsom sammentrekning, i takt med hennes rykninger.

Hanne turde leve ut orgasmen, skrek litt og hjalp selv til med rene hoftebevegelser. Sa hun gjerne ville kjenne spruten min. Alkoholen spilte meg et puss og jeg måtte la det vente.

Hun var kjælen, trengte noen minutter før kroppen la seg til ro. Jeg kjente hennes hånd rundt ballene mine, en skrapende negl gjorde godt. Jeg hadde dog ikke forventet å kjenne fingeren hennes i min anus. Den boret seg forsiktig inn og jeg mistet nesten pusten av ren nytelse. Dette var første gang. Hun så garantert mitt fornøyde smil og lot fingeren vandre ut og inn.

Sa hun ble tent vanvittig av det. Hun tok hånden min og styret den over rumpeballene, ba meg gjøre med henne som hun gjorde med meg. Reaksjonen hennes kom umiddelbart. Ringen åpnet seg og lenger inn jeg kom, mer skjelven ble hun i kroppen.

Lysten hennes var tilbakevendt der hun satt i fanget mitt. En finger nummer to kom inn i meg og jeg gjorde det samme med henne. Jeg hadde ikke sjanse å holde tilbake og pumpet i henne, Hannes egen orgasme merket jeg knapt i rusen. Jeg hadde aldri vært borte i rumpesex tidligere. Men jeg kan vanskelig se min nytelse sterkere slik som da.

Hanne smilte bredt, sa hun ikke hadde hatt det så deilig noen gang før. Jeg ble stolt, så stolt at pikken knapt myknet etter utløsningen. Vi elsket mykt, hun på rygg i sofaen men bena sakset rundt ryggen min. Tok mine lange støt imot med hjelpende underliv. En lett orgasme skyllet gjennom kroppen hennes, fulgt av en til like etterpå. Det var min første multiorgasme jente.

Ei slik ei som får en mann til å føle seg som en mann. Jeg slikket hennes nydelige revne, safter fra meg, safter fra henne. Hun opp i bro når nytelsen var på topp. En 69 satt perfekt, hun dusjet meg med sine safter i utløsningen, hadde en finger tilbake i rumpa mi og sugde min pikk som ingen kvinne tidligere hadde gjort før.

Da hun så stilte seg på alle fire var hennes hensikt klar. Hanne trakk i skinkene, ba meg med forsiktighet komme inn i annalen. Ville kjenne min lange pikk i det forbudte hullet. Hun fuktet seg selv med sine egne safter, la hodet på puten og lot meg gjøre resten.

Ringen var så utrolig trang, men den ga etter lettere enn jeg hadde regnet med. Snart var jeg helt inne i den trangeste portalen i verden.

Og Hanne elsket det. Jeg elsket henne ikke, jeg knullet henne i bakpartiet, kjente min orgasme bygge seg opp dypt i pungen. Hanne skrek under meg, ba meg ikke stoppe, ba meg knulle henne hardt. Pungen og ballene klasket i revnen hennes, jeg var i ferd med å ta fullstendig av. Og Hanne ble med på ferden. Samstemt kom ropene, samstemt kom rykningene, og samstemt kom utløsningene. Jeg sprutet så kraftig at svimmelheten tok meg, hadde det ikke vært for Hannes tilrop ville jeg sikkert ha svimet av.

Men så var det også to slakt som falt sammen. Begge totalt utslitt og lykkelige. Hun krampholdt rundt meg, gråten tok henne. Vi karret oss inn på soveværelset, sovnet tett omslynget umiddelbart. Det gikk langt ut i neste dag før vi våknet, jeg kjente ømheten i rumpa, men også pikken kraftig redusert. Hanne fanget den mellom fingrene og sa hun kunne hjelpe. Hun virket ytterst morgenfrisk. Stilte seg overskrevs over brystet mitt og trakk i sine egne kjønnslepper. Åpnet kjønnet og gned sin hovne lille tapp.

Ethvert mannfolk ville reagert på slik, jeg også. Pikken livnet til, Hanne nikket fornøyd med hodet og sa hun gjerne skulle se meg runke samtidig. Vi masturberte for hverandre, tok oss helt frem sammen. På nytt så jeg hvordan hennes kjønn svømte, badet mitt bryst i varm sevje i det spruten min slo ut og traff hennes smekre ende. Dette skulle bli innledningen på et langt og deilig vennskap, et kjæresteforhold og et fantastisk sexliv. Hanne tilførte meg så mye nytt, skapte den basen som gir fullkommen lykke.

Og så er hun min, bare min. Det lå liksom noe negativt i begrepet når de rette personer uttalte ordet. For oss som hadde valgt denne kontraktsformen derimot mot, var livet først og fremst trygt, dernest også til tider behagelig, må jeg innrømme nå i ettertid.

Fra å ha reist ut som sekstenåring, gått gradene på dekk som dekksgutt, jungmann, lettmatros og matros, var jeg nå i midten av tyveårene havnet i en middels stor vestnorsk by som styrmannsskoleelev med lønn, betalt av rederiet. Selvsagt måtte jeg seile mine pliktår for rederiet som takk for skolegangen. Det skulle da bare mangle. Sikker yrkespraksis ville man kalt det i dagens samfunn og vært glad til. Min røde Amazon, som jeg hadde kjøpt i Oslo etter første avmønstring, og forøvrig kjørt den hjem uten førerkort.

Var nå byttet ut til fordel for en Taunus 17M. Jeg betraktet den fine fasaden et øyeblikk før jeg slentret opp til hoveddøra og ringte på. Etter kort tid hørte jeg skritt innenfor, dørklinka beveget seg og døra gled opp. Det ravnsvarte håret flommet utover skuldrene hennes. Den hvite blusen strammet passe over yppige bryster. Et sort skjørt uthevet hoftebuene som kunne tilhørt en hvilken som helst miss ett eller annet.

Nylonkledde legger endte i høyhælte sko som stod stødig på terskelen. De knallrøde leppene hennes skilte seg til et velkomstsmil som avslørte en perlerad av hvite tenner. Øynene var mørke og funklende, og vippene formelig vaiet i den lette brisen. Hun hadde til og med smilehull. Hun skulle være min hybelvertinne for hele skoleåret.

Sonja og jeg ble fort venner, meget gode venner. Men bare det — de første ukene. Hun bodde alene, var enke etter en sjømann som hadde omkommet i en ulykke under lasting i Hong Kong for fire år siden. Hun levde forøvrig et heller rolig liv, men hadde ofte besøk av et par venninner som jeg møtte i døra av og til. Så var det en kveld jeg hadde vært ute på byen og hadde sånn passe god bris da jeg kom hjem. Av lyset og musikken skjønte jeg at Sonja hadde besøk da jeg kom inn i hallen og var på vei til min egen lille hybelleilighet.

Jeg rakk ikke å komme til døra mi før Sonja ropte: Selvsagt gjorde jeg som jeg ble bedt om og ble presentert for to nydelige damer på Sonjas alder, d.

Den ene var brunette, den andre blondine, og utseende hadde de begge med seg. Dog kunne de i mine øyne ikke måle seg med min herlige vertinne. Jeg fikk en drink stukket i hånden, måtte skåle med de tre som vel egentlig hadde en helt perfekt festpromille inne allerede.

De spøkte og lo og fortalte vitser som balanserte helt på kanten av det sømmelige. Jeg skjønte at jeg ble oppfordret til å sprenge grensen. Etter å ha brutt denne med en historie om nonnen og matrosen, og damene hadde fått sin forløsende latter, tømte jeg glasset, unnskyldte meg, sa god natt og gikk til rommet mitt. Jeg følte liksom at tiden var moden for å gå til sengs. Jeg var langt inne i drømmeland da jeg kjente en myk kvinnehånd som strøk meg oppover låret og endte ved kukken min.

Et par fingre masserte ømt hodet og resultatet uteble ikke. I en merkelig tilstand midt imellom søvn og virkelighet fikk jeg verdens hardeste ståkukk. Fremdeles i drømmenes verden kjente jeg en annen hånd som beveget seg oppover det andre låret. Hendene kunne ikke tilhøre samme eier. Nå møttes de to hendene i et fingerspill med mine edlere deler. Virkeligheten kom stadig nærmere, men jeg nektet å åpne øynene og komme til full bevissthet.

En hånd begynte å stryke meg varsomt over brystet, en annen kom under nakken min og masserte varlig. To nye hender ankom til leken under teppet. Disse adskilte lårene mine og teppet ble løftet til side. Det knirket lett i sengebunnen da vekten av et menneske varlig ankom mellom mine adskilte lår. Jeg nektet fremdeles å erkjenne min våkne tilstand, men visste utmerket godt hva som foregikk da et par lepper lukket seg over kukkhodet mitt. Tungen som startet å rotere rundt hodet hadde erfaringer med dette.

Det var ikke til å ta feil av. Enda en vektfordeling skjedde i senga, og noe loddent kom over ansiktet mitt. Duften av kvinnekjønn nådde neseborene mine og jeg gløttet forsiktig på det ene øyelokket. Til tross for sparsom belysning skjønte jeg at de kullsorte kjønnshårene foran ansiktet mitt tilhørte Sonja.

Jeg strakte tungen frem og nådde klitorisen hennes, som så hendig var plassert på rett sted, rett foran tungespissen min. Et ufrivillig stønn unnslapp henne, men det var også alt. Pusten fra de to andre kvinnene var forøvrig det eneste som brøt stillheten på dette tidspunkt.

Med ansiktet fullt av fitte og staken min under behandling av kyndige hender, følte jeg meg som Jeppe som våknet av søvnen i baronens seng. Jeg var som i himmelen. Jeg forstod han så vel. Sonja ville imidlertid bytte plass, og nå begynte det å bli vanskelig å spille uberørt lenger. Hun akte seg bakover, nådde pikken min med sitt bekkenparti, og mens velvillige hender strøk kjønnet mitt inn i kløften hennes, senket hun seg sakte som en ubåt under dykking.

Du store så godt det var der inne i henne. Hun var så dyp, så varm, så myk og herlig at jeg slo armene rundt hoftene hennes, trakk henne nedover meg og jukket mot henne i kraftige støt. Det sorte lange håret dannet en tunnel hvor vi befant oss, en tunnel fylt av heftig ånde og gjensidig attrå.

Sonja hadde imidlertid fått såpass kyndig behandling av tunga mi at pusten hennes snart fortalte at orgasmen hennes var nær. Så kom hun i et langt ååååå, mens overkroppen ristet som et tre i storm og hennes indre muskler knøt seg rundt kjønnet mitt. Så falt hun forover, og ble liggende over brystet mitt. Der ble hun ikke liggende lenge før de to venninnene løftet henne varlig unna. De ville selvsagt ha sitt de også. Den blonde skapningen kom over meg.

Hun trengte ikke noe forspill, men tredde seg direkte ned på og satt i gang et ritt som jeg skjønte ville ende i vanngrava fort dersom jeg ikke tok tømmene. Jeg rullet henne rundt. Tok tak under baken hennes med hendene og jokket som besatt mens jeg passet på at trykket mot klitorisen hennes ble maksimalt. Da hun begynte å hive etter pusten greide jeg ikke å holde meg lenger, men sprutet henne full i lange drag.

Hoftene hennes buktet seg mot meg og jeg kjente at hun kom før jeg nådde siste sprut. Hva gjør man når man har en utilfredstilt brunette og to nypulte venninner i senga? Jo, da legger man seg til rette mellom brunettens lår, trer tre fingre inn i hennes varme plaskvåte kanal, og suger klitoris det man er kar for. Hun gikk opp i bro og støtte fitta si mot meg mens hun stønnet. Før hun rakk å komme var jeg stiv som en påle igjen og kunne kjøre kukken i henne også. Var det situasjonen som gjorde at mine følelser var overdimensjonert, eller var disse tre damens kjønn det ypperste i verden?

I alle fall skjønte jeg nå hvorfor litteraturen har operert med navnet honningkrukke. Det var en slik nytelse, en sødme, en varme i å pløye inn og ut av henne at jeg ønsket stunden ville vare evig. Det gjorde den ikke, men den varte i alle fall til morgenen lysnet. Jeg husker ikke når jeg ble forlatt til min ensomhet i senga, men jeg må vel ha sovnet etter timer med elskov.

Jeg våknet i hvert fall ikke før Sonja kom med frokost på senga. Uten et ord dyttet hun dyna til side, satte seg ved siden av meg og skjenket kaffe til oss begge som om vi hadde vært gift i årevis.

Dette var da overveldende, sa jeg. Du har ærlig fortjent det, kvitterte hun. Gjengjeldelsen kom tre uker senere. Jeg hadde vært ute på byen på lørdagskveld, og sammen med to kompiser var jeg på vei hjem. Vi var alle elever på samme kull, var i nachspielstemning, og hadde en moderat til lett bris som meteorologene ville ha uttrykt det. Bodø, som den ene het, var straks med. Han hadde nok aldri sagt nei til et eventyr uansett hvor vilt det skulle være. Den andre karen derimot var noe mer tvilsom.

Han var gjest i landet som han uttrykte det, kom opprinnelig fra Ghana, og var ledd i et prosjekt i utdannelse av sjøfolk som pågikk på denne tiden. Han var svart som natta der han kom fra, og fordi ingen kunne uttale det egentlige navnet hans, ble han rett og slett kalt Ghana. Han snakket et gebrokkent engelsk, et enda dårligere norsk, men var en naturbegavelse i navigasjon og matematikk.

Tall er da også ganske forståelige på de fleste språk så lenge man holder seg til desimalsystemet. Bodø var imidlertid en mester til å overtale folk, og da han hadde proppet ørene fulle på Ghana om hvor morsomt det var, hvor ufarlig det var, og hvor fin denne kvinnen var, slo Ghana ut med armene, lirte av seg en lengre tale som vi ikke skjønte fnugget av og avsluttet på engelsk: I go with you doing crazy thing.

Han fikk kvittering fra Bodø og meg med tunge skulderklapp før vi vandret videre mot mitt husvære. Sonja lå på siden og sov, da vi tre, nakne som fra mors liv, entret soverommet hennes og knelte ned ved senga.

Jeg plasserte meg ansikt til ansikt med henne mens Bodø knelte bak. Ghana var fremdeles noe rådvill og stod på avstand. Sonja klynket svakt da jeg smøg armen under teppet og la den rundt henne. Så begynte jeg å kysse henne på halsen mens jeg strøk den varme, herlige kroppen. Hun trykket seg mot meg i søvne og jeg lot hendene vandre videre på kroppen hennes. Uten å våkne snudde hun seg over på ryggen mens hånden min søkte inn mellom lårene hennes, strøk innsiden og søkte mot kjønnet hennes.

Hun sov uten truser og jeg sendte en stille takk til min skaper for det, da jeg støtte bort i Bodøs knoker som også søkte mot den kullsorte krusete hårdusken hennes. Fingre fra to kanter begynte å kjæle i sprekken og Bodøs munn lukket seg om hennes høyre brystvorte. Nå kvapp hun til. Hun nikket umerkelig og lukket øynene igjen. Nå løftet vi dyna av henne og fortsatte å kjæle kroppen hennes. Fremdeles var det bare Bodø og jeg som var aktive, men da jeg rettet blikket mot Ghana der han stirret inn i skrittet til Sonja, kunne jeg se at deler av han så absolutt var med på det som foregikk.

Den svarte ne-gerkukken vokste i rykk og antok dimensjoner jeg aldri før hadde sett på en mann. Ja, han var mer utstyrt som en ponnyhingst. Jeg vinket han frem til senga, bød han plass mellom Sonjas lår og befalte han å slikke henne. Uten et ord adlød han og stilte seg på kne mellom lårene hennes før han lot tunga gli rundt klitorisen hennes. Sonja reagerte med å løfte hoftene mot han, sukke tilfreds uten ennå å ha åpnet øynene på nytt.

Jeg fant hennes munn med min, og hun møtte meg i en dypt, langt tungekyss mens hun nøt behandlingen fra tre menn på en gang. Hun grep tak i kukkene til Bodø og meg med hver hånd og runket oss heftig mens hun selv ble slikket av den svarte ghaneseren uten å kjenne hans identitet eller hudfarge ennå.

Ghana stilte seg imidlertid med ett kne på hver side av brystkassen hennes og begynte å rulle den digre redskapen sin mellom brystene hennes, mens Bodø og jeg lot fingre fra to kanter bearbeide sprekken hennes.

Jeg kjente hvordan hun ble fingerjokket av min kompis mens jeg masserte tappen hennes. Nå greide ikke Sonja ligge rolig med lukkede øyne lenger. Da hun åpnet dem og stirret rett på den enorme negerpikken var det som om hele ansiktet hennes åpnet seg, og hun stirret som forhekset på den. Så tok hun en hånd rundt den, deretter den andre hånden.

Enda var en normal kukklengde igjen. Hun var et syn for guder da hun førte den inn i munnen sin mens hun ronket det lange skaftet. Ghana begynte å mumle ord vi ikke begrep, men vi forstod at han ikke protesterte på behandlingen. Så la hun seg til rette med vidåpne lår mens jeg fungerte som los og stakk kursen ut for Ghana. Selv om skuta var stor og sundet trangt, fikk vi loset den i havn.

Sonja buktet seg som gal mot den enorme redskapen og jeg lå på kne og stirret på den overfylte fitta hennes mens jeg knuget brystene. Ghana bare stønnet og jukket på, stanget i bunnen på henne uten at hele kukken forsvant.

: Noveller er wetsex

Noveller er wetsex Gaysir mobil milf 40
SVENSKE PORNO PORNO Sex sider sex tromsø
Shemals massasje med happy ending Webcam porno dogging i bergen
Og Hanne elsket det. Og som regel gjorde hun det uten å ta av seg trusa, delvis på grunn av at det myke stoffet ga henne en ekstra nytelse, delvis på grunn av at hun var lat. Dette er en av mine gode fantasier og nå er jeg kåt igjen Den boret seg forsiktig realescorte sex webcams og jeg mistet nesten pusten av ren nytelse. Skjønner godt at du har lyst til det for det er ubeskrivelig deilig! I det vi løsrev oss smilte hun og sa at jeg var en god kjørelærer. Her lurte Katrine seg inn og låste seg inn i en bås for å drømme videre.