Friday, 25 May 2018

Sexstillinger sex fortelling

sexstillinger sex fortelling

Til alle frustrerte menn på punktleting — ingen grunn til bekymring over nok et godt skjult punkt på kvinnekroppskartet, her handler …. Hvis vi spør menn og kvinner hvilke av de kvinnelige lystpunktene de har hørt om, så kommer antakelig G-punktet på en klar førsteplass.

Okay, men har dere også hørt om a-punktet? Da er det på høy tid å plassere det ukjente lystpunktet på kartet over kvinnelig anatomi. Og ikke minst forklare hva som er …. Skal dere ha sex i mokkagrotten, i den brune salongen, det forbudte området eller hva dere enn måtte ville kalle det — stillingene dere kan innta er like mangfoldige som ved vaginalsex.

I tillegg er analsex uniseksuelt. Det betyr at deltakernes kjønn er likegyldig, alle har jo en anus. Vi trenger ikke en ekte penis …. Jeg prøvde lenkelek impulsivt for en god del år sida, med han jeg var sammen med da.

Vi var nokså uerfarne og unge begge to, og da han lå der fastspent og hjelpeløs så visste jeg ikke verken hva han kunne brukes til eller hva jeg skulle gjøre med han. Det ble etterhvert bare en …. Jeg var på en fest for litt sida, hvor ei nokså brisen dama la ut om hvordan hun ved hjelp av en strap-on hadde knullet mannen sin. Hun foralte om det som om det skulle være den naturligste ting av verden — både å snakke om det og å gjøre det.

Vel, jeg syntes sevfølgelig …. Det virker som om dette ordet vekker to reaksjoner: Enten at man rødmer av skam, eller rammes av et anfall av pur lyst. Og det forekommer meg, at vi finner et flertall av menn i sistnevnte kategori, mens kvinner stiller seg heller avvisende, og muligens også rødmer. Men stemmer dette inntrykket? Alle vil ha …. Har du noen gang hørt om Nurumassasje? Da er det jammen på tide, for det handler om en svært erotisk massasjeteknikk.

Her masseres det nemlig ikke bare med hendene, nei hele kroppen brukes og det betyr en masse hudkontakt! Kropp-mot-kropp massasjeteknikken har sin opprinnelse i Japan og ordet Nuru betyr oversatt fuktig og glatt, ….

Sex og samliv 4 frekke intimfrisyrer til bikinisesongen. Sex og samliv 4 sexy kostymer til kinky rollelek. Sex og samliv Forfør henne med en sexy striptease. Helse Jennifer fikk pedikyr på neglesalong med venninne sine - det skulle hun aldri ha gjort. Utland Dansk kvinne fristet på Gran Canaria: Fikk lang nese da hun kom hjem. Gossip Høygravid Khloé Kardashian toppløs på nye frekke bilder. Utland Mann ble kontaktet av kvinne i tog: Da toget stoppet stod betjentene klare på perrongen.

Tine ble frastjålet alle minner etter mannens død: Nå har ALT blitt levert tilbake i en kasse. Sex og samliv Få multiorgasmer ved å trene bekkenbunnen. Slik må du aldri onanere. Sex og samliv Premiere på Fifty Shades Freed: Sex og samliv Test deg selv: Er du avhengig av vibratoren din? Sex og samliv 7 hemmeligheter om puppe-sex han aldri har fortalt deg. Sex og samliv 9 steder alle bør ha sex minst én gang i løpet av livet.

Sex og samliv 8 typer sex alle skal ha minst én gang i livet. Sex og samliv Nå kan sexleketøyene dine stå fremme på badehyllen.

Sign in to follow this    Followers 0. Det "villeste" du har gjort. Guest Oslopike 27   0 0. Report post  ·  1. Posted May 31, De han liker best og jeg også forsåvidt er: Trekant med to sommerturister i byen jeg bor. Sex med tre stykker i løpet av en het juli mnd. Share this post Link to post Share on other sites. Strawberrygirl   Report post  ·  2. Report post  ·  3. Alle disse historier skjedde med fremmede jenter Jeg har: Jeg har dratt frem pikken på dansegulvet på nattklubb i oslo, og blitt runket.

Jeg har hatt vill sexs på dass i oslo, hvor vi spyttet på hverandre, smallt hverandre i veggen slo hverandre, og hadde dermed syk sex Sex på en benk i en skolegår hvor folk gikk forbi, throatpulte henne og kom i kjeften hennes, og hun var stolt av å vise frem spermen i munnen.

Sex ved siden av kompissen min som hadde sex med venneine til hun jeg pulte. Blitt sugd ved tbanestasjonen i oslo av 2 russejenter. Hatt sex med flere jenter på en kveld Blitt sugd på dass men hun tisset. Blitt dominert av en eldre stripper. Ja har flere, begynner å glemme dem. Guest Gestur   0 0. Report post  ·  4.

Guest Gjest   0 0. Report post  ·  5. Ethereal   Report post  ·  6. Report post  ·  7. Posted June 1, Guest Malcom   0 0. Report post  ·  8. Posted June 2, Det villeste jeg har gjort: Report post  ·  9. Miss Undercover   Report post  ·  IloveNY   1. Posted June 7, Guest womenwomen   0 0. Brianna   1. Posted June 8, Hatt sex på utested..

Rimmern   Posted June 8, edited. Alt dette er selvsagt helt sant. U-punktet har, som navnet lar …. Homoseksuelle par har visst om det lenge, men også i heteroseksuelle forhold og blant solosexutøvere tiltar populariteten. Det handler om p-punktet. Hvor mange flere punkter finnes i kroppens intime sfærer? Til alle frustrerte menn på punktleting — ingen grunn til bekymring over nok et godt skjult punkt på kvinnekroppskartet, her handler …. Hvis vi spør menn og kvinner hvilke av de kvinnelige lystpunktene de har hørt om, så kommer antakelig G-punktet på en klar førsteplass.

Okay, men har dere også hørt om a-punktet? Da er det på høy tid å plassere det ukjente lystpunktet på kartet over kvinnelig anatomi. Og ikke minst forklare hva som er …. Skal dere ha sex i mokkagrotten, i den brune salongen, det forbudte området eller hva dere enn måtte ville kalle det — stillingene dere kan innta er like mangfoldige som ved vaginalsex. I tillegg er analsex uniseksuelt. Det betyr at deltakernes kjønn er likegyldig, alle har jo en anus.

Vi trenger ikke en ekte penis …. Jeg prøvde lenkelek impulsivt for en god del år sida, med han jeg var sammen med da. Vi var nokså uerfarne og unge begge to, og da han lå der fastspent og hjelpeløs så visste jeg ikke verken hva han kunne brukes til eller hva jeg skulle gjøre med han. Det ble etterhvert bare en …. Det beste er en av de gamle vareheisene som ikke har alarm og som kan stoppes mellom etasjer.

Ellers kan det jo være en risikosport, men mindre dere synes det er litt ekstra spennende med risikoen for å bli tatt. En stor treningsball kan gi svært dyp penetrasjon. Sett deg på ballen og la henne sitte oppå deg med ryggen mot ansiktet ditt, en såkalt reversed cowgirl. Hold på hoftene og støtt henne mens du penetrerer henne bakfra.

Gjør et sett på minst 50 repetisjoner. Det er noe spennede og primalt ved å ha sex i alt rotet, bensinlukta og verktøyet i garasjen. Har du ikke en garasje selv, vent til anledningen byr seg på fest hos en venn som har. Også en klassiker bør under beltet. Kanskje kombinere med en tur over Besseggen.

Å føle seg utsatt for litt fare, som mange gjør med et meter fritt fall to skritt unna, frigjør dopamin i hjernen.

sexstillinger sex fortelling

Sexstillinger sex fortelling -

Hør på musikk og få et bedre sexliv. Det vil få det til å føles trangere og øke friksjonen, noe både du og hun vil sette pris på. Hatt sex med flere jenter på en kveld Blitt sugd på dass men hun tisset. Det "villeste" du har gjort. Register a new account. Leppene hennes gled fra hverandre og hun sukket. Sett deg på ballen og la henne sitte oppå deg med ryggen mot ansiktet ditt, en såkalt reversed cowgirl. Måltidet foregikk i fullstendig taushet. Det ble etterhvert bare en ….