Friday, 25 May 2018

Beste vibrator kontaktannonser

beste vibrator kontaktannonser

Det må gi meg noe visuelt. Det er fortsatt ingen ting som kan konkurrere med ekte vare, men det utvider horisonten for «selvpleie» en god del. Jeg tenner ikke på at det er mekanisk eller vibrerer i seg selv, men at det kan få meg til himmels med liten innsats. Kvinne 29   Glasstav med kuleform det beste Jeg synes glas­stav med kuleform er det beste. Den har jeg full kontroll på, og kan trykke på de plas­sene som gir den høyeste nytelsen.

Jeg tror det er best slik. Brukt på kvinnelig partner er mitt inntrykk at den absolutt ikke skuffer og så kan man jo etterfylle med naturlig vare som gjør nytelsen fullkommen for begge etterpå. Mann 58   Vibrator for meg — dildo for ham En «rabbit» på egenhånd er deilig sovemedisin. Sammen med en partner er det en his­sig, liten vibrator på klitten som gir meg storeslem-orgasme selv om jeg kan ha hatt mange små orgasmer allerede.

De mannlige partnerne må klare seg med bare en dildo i rumpa. Kvinne 39 Hordaland   Ja takk, begge deler Variasjon er greit. Kvinne 40 Sør-Trøndelag   Nei, takk. Men… Her i huset har jeg gått til innkjøp av mange forskjellige vibratorer, i forhold til form, tykkelse og lengde.

Men jeg greier ikke å nyte det når jeg hører duringen, så det ender alltid med at jeg slår av vibra­sjonen. Ikke har jeg funnet en jeg synes er pirrende heller. Jeg elsker en klitorisvibrator! Kvinnen i Par 29 og 33 Østfold Cupido-redaksjonen spør regelmessig Forum-debattantene i Cupido Club om deres meninger og erfaringer med temaer som skal behandles i bladet Cupido. CC-medlemmenes ytringer publiseres i bladet under vignetten "Enquete". De utvalgte enquete-utdragene i nettutgaven er samlet i seksjonen Når CC-medlemmer blir spurt.

Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse. Innhold i Cupido på nett: På nett siden Cupido Grupper Gruppekategorier for medlemsstyrte grupper i Cupido Club: Det seksuelle mangfold - For medlemmer med sammenfallende interesser. Geografi - For medlemmer med interesser i samme geografiske område.

Kultur - For de kulturinteresserte. Reiser - For reiseinfo og reisevenner. Cupido Treff - For arrangører og arrangementskomiteer. Sex som fag - For oss som jobber med seksualitet og samliv.

For oss som bor i Danmark - For danske medlemmer og deres venner. Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering. Velg land for å se fylker! Ofte stilte spørsmål FAQ. Hvem kan opprette kontaktannonser? Hvem kan svare på kontaktannonser? Svarene inngår i kvoten for antall meldinger som kan sendes pr. Det vil si til sammen tre personlige meldinger og svar på kontaktannonser pr.

Hvor mange kontaktannonser kan et medlem ha liggende inne samtidig? Det er en øvre grense på fem annonser. Når grensen er nådd, må du slette gamle annonser for å kunne opprette nye. Hvor lenge blir en kontaktannonse liggende?

Kontaktannonser slettes automatisk én måned etter at de er publisert. Hvordan søke etter interessante kontaktannonser? Hvordan innsnevre og utvide kontaktsøket? Hvis du ikke velger kategorier, vises alle kontaktannonsene på listen under kontaktsøkfeltet. Det totale antall annonser vises over listen. Det kommer et lite kryss i sort sirkel til høyre for kategorinavnet og listen med annonser innsnevres til bare kvinne-søker-mann-annonser.

Fortsett å innsnevre og utvide søket ved å klikke på så mange kategorier du ønsker. Du kan innsnevre søket ytterligere ved å velge land. Når land er valgt vises en fylkesliste og et kart som du også kan velge fylker fra.

Du kan velge ett eller flere fylker. Opphev valg av kategorier ved å klikke på dem igjen. Hvorfor overstrykes noen av kategorinavnene? Dette skjer etter hvert som du innsnevrer søket for å vise hvilke kategorier som ikke lenger er aktuelle i søket ditt. Hvordan lagre valg i profilsøket? Du kan bare lagre ett søk. Nullstill og lagre søk når du ønsker å oppheve lagret søk.

Du åpner skjema for ny annonse ved å klikke på fanen "Opprett ny annonse". Du må fylle ut datofelt for når kontakthendelsen skal finne sted. Velg dagens dato som "Fra dato" hvis du ikke annonserer en hendelse som skal skje lenger frem i tid. Du må velge land og du bør velge fylke for hvor hendelsen skal finne sted. Feltene er forhåndsutftylt med land og fylke fra profilen din. Du må velge én eller flere annonsetyper og du bør velge én eller flere formål.

Annonsen publiseres maksimum ti minutter etter at du har lagret den. Hvorfor er det viktig å skrive en treffende annonsetittel?

God sovemedisin er det i hvert fall Jeg foretrekker å bruke vibrator alene. Synes det kan bli litt forstyrrende hvis man skal gjøre alt på en gang. Når det er sagt, så har jeg meg minst én kosestund alene om dagen, og alltid med en vibrator.

Jeg liker at de vibrerer kraftig. En runde med vibrator er helt annerledes enn å ha sex, og hjelper egentlig ikke stort på koseabstinens. God sovemedisin er det i hvert fall! Kvinne 29 Troms   Som å få strøm gjennom kroppen Vibratorfølelsen er som å få strøm gjennom kroppen og det er ikke godt.

Roterende dildoer er derimot bedre. Kvinne 44 Telemark   Vibratoren er guds gave til kvinnen Vibratoren er Guds gave til kvinnen. Jeg husker mitt første møte med en vibrator som var det i går.

Og enda jeg ikke hadde noen problemer med å gi meg selv orgasme før, var det en sann fryd å bare kunne lene seg tilbake og la vibrato­ren gjøre jobben. Ettersom årene har gått er jeg blitt mer og mer kresen. Det skal være dype og gode vibra­sjoner, ikke «buzzzz». Det er ikke hvor fort det går, men hvor dypt. Den må også gi lite lyd og se pen ut. En blå delfin gjør ikke nytten for meg.

Den må også være estetisk pen å se på. Jeg er kommet til et punkt hvor penetreringen er like viktig som vibreringen, og jeg kommer aldri til å putte en lilla gummipikk i mitt aller helligste. For meg er nytelse så mye mer enn akkurat handlingen. Det må gi meg noe visuelt. Det er fortsatt ingen ting som kan konkurrere med ekte vare, men det utvider horisonten for «selvpleie» en god del.

Jeg tenner ikke på at det er mekanisk eller vibrerer i seg selv, men at det kan få meg til himmels med liten innsats. Kvinne 29   Glasstav med kuleform det beste Jeg synes glas­stav med kuleform er det beste. Den har jeg full kontroll på, og kan trykke på de plas­sene som gir den høyeste nytelsen. Jeg tror det er best slik.

Brukt på kvinnelig partner er mitt inntrykk at den absolutt ikke skuffer og så kan man jo etterfylle med naturlig vare som gjør nytelsen fullkommen for begge etterpå. Mann 58   Vibrator for meg — dildo for ham En «rabbit» på egenhånd er deilig sovemedisin. Sammen med en partner er det en his­sig, liten vibrator på klitten som gir meg storeslem-orgasme selv om jeg kan ha hatt mange små orgasmer allerede.

De mannlige partnerne må klare seg med bare en dildo i rumpa. Kvinne 39 Hordaland   Ja takk, begge deler Variasjon er greit. Kvinne 40 Sør-Trøndelag   Nei, takk.

Du kan velge ett eller flere fylker. Opphev valg av kategorier ved å klikke på dem igjen. Hvorfor overstrykes noen av kategorinavnene? Dette skjer etter hvert som du innsnevrer søket for å vise hvilke kategorier som ikke lenger er aktuelle i søket ditt. Hvordan lagre valg i profilsøket? Du kan bare lagre ett søk. Nullstill og lagre søk når du ønsker å oppheve lagret søk. Du åpner skjema for ny annonse ved å klikke på fanen "Opprett ny annonse".

Du må fylle ut datofelt for når kontakthendelsen skal finne sted. Velg dagens dato som "Fra dato" hvis du ikke annonserer en hendelse som skal skje lenger frem i tid. Du må velge land og du bør velge fylke for hvor hendelsen skal finne sted. Feltene er forhåndsutftylt med land og fylke fra profilen din.

Du må velge én eller flere annonsetyper og du bør velge én eller flere formål. Annonsen publiseres maksimum ti minutter etter at du har lagret den. Hvorfor er det viktig å skrive en treffende annonsetittel? Det er bare annonsetittelen som vises på annonselistene, ikke teksten i annonse. En tittel som kort beskriver det viktigste annonsebudskapet, for eksempel stedsnavn, tid og formål, vil ha større sjanser for å få svar.

Ord i annonsetittelen er søkbare fra fritekstsøket i annonsetitler som du finner øverst til høyre i kategorifeltet. Hvorfor kan det bare velges blant et begrenset utvalg av annonsetypene? Hvor er listen med kontaktannonser? Kontaktannonsene finner du listet under kategorifeltet. Scroll ned på siden hvis du ikke ser dem i skjermvinduet ditt! Hvordan svare på kontaktannonser? Klikk først på annonsetittelen for å lese annonsen. Klikk på "Svar på annonsen" for å svare på den.

Skriv en informativ melding til annonsøren og klikk på "Send melding". Hvordan lese svar på kontaktannonser? Svar på kontaktannonser opprettes som en "samtale" i postkassen din. Du åpner den fra "Mine snarveier" i profilen din. Svarene varsles på samme måte som når du får personlige meldinger fra andre medlemmer.

Svar på kontaktannonser er merket "Gjelder kontaktannonse". Annonser slettes ved å gå til profilen din og velge "Mine kontaktannonser" fra "Mine snarveier" Klikk på søppelkasseikonet og bekreft at du vil slette annonsen.

Annonser slettes automatisk når de har ligget én måned regnet fra publiseringsdato. Hva skjer med slettede kontaktannonser?

I menyen nedenfor kan du søke på søkeord. Kvinne 29   Glasstav med kuleform det beste Jeg synes glas­stav med kuleform er det beste. Deepika padukone's awaited cumshot tribute. Roterende dildoer er derimot bedre. Cupido Panel Cupido som e-blad. CC-medlemmenes ytringer publiseres i bladet under vignetten "Enquete".