Friday, 25 May 2018

Penis ring erotisk butikk oslo

penis ring erotisk butikk oslo

Og siden den var tilpasset menn med ereksjonsproblemer , så har den ikke tatt av som sexleketøy. Just ring it er en grei nybegynnerring, tipser Terje Presthus som er pressesjef i Erotikknett. Det gjelder både kvinner og menn, og dette hindrer aksept for å bruke slike hjelpemidler , sier Karianne Rønning i det norske firmaet LAID som blant annet produserer penisringer som har høstet lovord internasjonalt. Men, om flere menn fikk øynene opp for hvor godt det kan være å også masturbere med en bra penisring, da kan ting fort endre seg, tror Rønning.

LAIDs ringer skiller seg uansett positivt ut, bekrefter Terje Presthus, daglig leder av Erotikknett webshop, Norges største norsk-eide erotiske butikk. Tidligere tiders penisringer var generelt ganske stramme og hjalp på den måten til med å holde hans ereksjon oppe, samtidig som mange menn opplevde at de kunne «holde på» lenger før de fikk utløsning. Geitas øyevipper skulle stimulere området rundt kvinnens skjedeåpning, sier han.

I Europa derimot, hadde penisringer ingen fremtredende rolle før rundt , men da de først dukket opp var hensikten en ganske annen: Først i , med den seksuelle revolusjonen, dukket penisringene opp igjen slik vi kjenner dem i dag. En som skulle rundt penisskaftet og en som omfattet både penis og testiklene, sier Presthus.

Stroppen som skulle strammes bak testiklene var mest effektiv. Hensikten med denne ringen var ganske enkelt kraftigere og lengre ereksjon. Fra å være et middel for å forsterke og forbedre ereksjonen, ble penisringen igjen et produkt som skulle forsterke hennes nytelse, sier Presthus.

Følg Klikk Helse på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Det finnes to typer pupper. Er oralsex egentlig sex? Ekspertene Haakon Aars har 30 års erfaring fra klinisk arbeid med seksualitet som lege, psykiater og sexolog. Se flere saker fra: Penis-anatomi Våre edle deler er ikke så forskjellige som du tror. Det er ikke størrelsen det kommer an på, men teknikken. Viagra er ikke alltid løsningen. Hva sier kølla om kjærlighet? Penisfasong Flertallet er litt skeive.

Samleiestillingen som passer din penis Sjekk hvilken stilling som passer deg best. Penisstørrelse Gladnyhet til menn med liten penis. Sviktende potens Potenssvikt kan være alvorlig sykdom.

Potensproblemer Impotent eller ikke? Normal sæd Derfor bør du sjekke sæden. Wand - Massasjestav for menn. Design, kraft og eleganse Denne staven har både elegant og ergonomisk design. Mega Ass Anchor - Delt buttplug, Sort. Ass Anchor er en unik buttplugg med delt hode. Påfør godt med glidemiddel, klem buttpl.. The Stinger - Electo-Play Wand. Motivasjon kommer i mange former. Denne kan brukes til både straff og teasing. BQS - Cane - spanskrør med gummihåndtak - kryssvikling. Spanskrør som svir godt.

Gummibelagt håndtak med kryssvikling. BQS - Rohrstock cane - spanskrør med rillet gummibelegg - Rødt. Spanskrør med gummibelegg med riller. AQUAglide - Naturel ml. Et populært vannbasert glidemiddel. Medisinsk testet med langtidsvirkende egenskaper. Premium - Glidemiddel, Vannbasert ml. Et helt nøytralt vannbasert glidemiddel. Premium - Toy cleaner ml. For en penisring er enkel å bruke, i tillegg til at den har mange fordeler både for ham og henne.

Hovedformålet med en penisring er å gi en kraftigere ereksjon som varer lenger, slik at du og fin partner får en enda bedre sexopplevelse. Med en penisring får du dessuten også en kraftigere og fyldigere ereksjon. Men hvordan virker egentlig en penisring? Helt overordnet er en penisring en ring som du trekker ned over penisen din i slapp eller erigrert tilstand. Mange penisringer er utformet i et fleksibelt materiale, slik at de passer de fleste størrelser.

En penisring kan godt sitte stramt, skjønt den selvfølgelig ikke skal sitte så stramt at det blir ubehagelig. Når ringer sitter fast rundt penisen din, blir blodet i penisen i lengre tid, hvilket gir en større ereksjon som varer lenger. Grunnen til at blodet blir i penis over lenger tid, er at penisringen bremser gjennomstrømmingen av blod. Ikke fullstendig, selvfølgelig, men nok til at du merker effekten. Penisringer i alle former og størrelser Det finnes mange forskjellige penisringer.

De finnes i alle former, farger og størrelser, så uansett om du foretrekker et nøytralt utseende eller et mer ekstravagant design, så er det garantert noe å finne for din smak.

Penisringene kan i utgangspunktet deles opp i tre kategorier: Penisringer med vibrator, penisringer uten vibrator og penisringer til både penis og testikler. En penisring uten vibrator er den helt klassiske modellen, som bl. En penisring uten vibrator vil forsterke ereksjonen din og forlenge sexopplevelsen. Den mest populære typen penisring er den med vibrator.

Den gir de samme fordelene som en penisring uten vibrator, men utover det har den også et par ekstra funksjone som gjør den uunnværlig på soverommet. Den største goden ved en penisring med vibrator er den ikke kun gir noe til mannen som har den på.

Vibrasjonene stimulerer nemlig også kvinnen under samleie. Vibratoren er som regel plassert slik at den pirrer henne via vibrasjoner mot klitoris, slik at hun har ekstra mye å se frem til ved hvert fremstøt. Mannen kan selvfølgelig også merke de deilige vibrasjonene. Den tredje og mest avanserte typen penisring er den som skal omslutte både penis og penispung.

Den gir en enda hardere ereksjon og gjør det dessuten lettere for deg å kontrollere utløsningen.

penis ring erotisk butikk oslo

Penis ring erotisk butikk oslo -

Sinful Transparente Penisringer 3 Stk. Samleiestillingen som passer din penis Sjekk hvilken stilling som passer deg best. Baseks Vibrerende Rabbit Penisring. Likevel, menn er og blir opptatte av penisstørrelsen. Siv Gamnes er spesialist i sexologisk rådgivning NACS og daglig leder ved Sex og samfunn, landets største senter for seksuell og reproduktiv helse. For han For henne For par. Derfor er alle våre penisringer av høy kvalitet og fremstilt av kroppsvennlige materialer. Det kan godt være vanskelig å få oversikt i penisringjungelen, men heldigvis sitter vi inne med bred kunnskap om penisringer, og det vil kun glede oss å dele denne kunnskapen med deg.