Friday, 25 May 2018

Trekant sex kontaktannonser

trekant sex kontaktannonser

Han gjør nok best i å finne en, for så å muligens forfølge fantasien senere…. Når han ikke er en enslig mann, men en del av ett par som søker…. Det skal sies at det å være en del av ett par er ikke nødvendigvis nøkkelen til suksess, siden enslige kvinner som nevnt tidligere er i klart mindretall og fritt kan velge fra øverste hylle hvem de ønsker å ha det hyggelig med.

Det første ett par må gjøre er å finne ut hva de ønsker seg. Alt fra om begge skal ha sex med kvinnen? Skal han bare «se på, men ikke røre», til hvordan den ideelle partneren skal være? At drømmepartneren er en blond kvinne på 19 år med store pupper og en porsjon erfaring som kan lære dere opp er for så vidt greit, men da kommer det hele garantert til å forbli en fantasi. For det første er det mangel på denne typen kvinner svært få 19 åringer er interessert i slik «avansert» sex som trekant tross alt er, og enda færre av de som er interessert, er blonde med store pupper Der bør derfor stille litt mer realistiske krav.

Når det gjelder utseende bør dere ikke være for strenge, det samme gjelder alder. Det er ting som er viktigere, nemlig kjemien mellom de tre partene. Men etter at vi kom hjem plaget det kjæresten min litt til tider visse bilder hun hadde i hodet når hun husket meg og denne Australske, selv om vi var tre om det.. Men vi hadde et godt forhold, snakket mye og det gikk seg til etterhvert, men vi tok aldri det initiativet igjen, noe som var helt greit for min del..

Men var vi ute på byen og jeg kanskje pratet med ei og annen, kun i riktige former, kunne jeg kjenne øynene hennes stikke, og jeg forstod det hadde med det gamle å gjøre.. Har giftet meg siden med en annen, lenge etterpå: Og det gjør ingenting: Jeg ser på det som skjedde i syden som et hyggelig minne, selv om jeg til tider kanskje kunne savne å gjøre noe slikt igjen, men da KUN med hun jeg deler livet med nå.. Trakassering av meddebattant er.

Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Ønsker å piffe opp sex livet med en trekant. Dette er min første tråd på dette forumet. Håper på gode og seriøse svar. Hadde satt pris på seriøse svar. Har selv null erfaring med dette, men jeg tror det er enklere enn å lete opp folk på byen. Finn en mann som har dobbelt så stor kølle som deg,og la han treffe kona di.. Høres jo hyggelig ut dette.

Men et par ting bør du tenke mer over. Men vær ganske så sikker først Denne interessen er ganske ny Alle følelser er selvfølgelig vanskelig å spå på forhånd. Blandt annet var det en god venninde av dem begge og hun er en ganske sjalu type Når det kommer til gjennytelse så kan det vel sies at det hun som gir meg en "gjenytelse" ved at jeg blir innvollvert. Høres bra ut dette her: Hørtes ut som en fantastisk opplevelse. Etter en stund så spurte min kjære om vi ikke kunne spørre bekjente av oss som var enslige.

Jeg tenkte at det kanskje ikke var så lurt, hvordan skulle da samtalene ved fest, besøk bli da. Jo takk for sist, var en vill og koselig kveld hehe. Men, etterhvert klarte han å overbevise meg alikevel, han har den egenskapen ved å overbevise.

Vi spurdte ei god veninne av meg, jeg var feig og sendte henne en tekstmelding da vi satt og hadde oss noen glass vin. Fikk ikke noe svar den kvelden, ikke dagen deretter og jeg begynte å tenke ja nå har vi gjort det store! Nå vet vel halve Hedmarken om dette. Men helga etterpå fikk vi svar, da var hun på fylla og hun var ærlig og skrev at hun hadde tenkt over dette, først trodde hun det var å lure henne men hun benyttet sjangsen og tok oss seriøst.

Hun turte ikke svare edru men hun ville prøve dette og hadde selv tenkt på dette mange ganger da hun var i steady forhold. Så vi avtalte å møtes da, ble vel 1 mnd etter den helga. Hjemme hos oss, vi lagde mat, tok frem vin og prøvde å ha det så normalt og koselig som vi kunne.

Og det fungerte kjempe bra, alle var avslappet og vi lo og hadde det kjempe hyggelig. Hele seansen var helt utrolig, jeg har aldri opplevd noe lignende i hele mitt lange liv. Mannen min var også helt stum! Det var så spennende, sensuelt, intimt og deilig at jeg anbefaler alle om å prøve det som er trygge på forholdet sitt!

Som jeg sa vi hadde ikke noe særlig aktivt sexliv, men det tror jeg kom av lite variasjon over så lang tid. Og dette hjalp på til di grader, vi har nå jevnlig sex, ikke hver dag men mer enn nok for oss vil jeg si og det er kjempe spennende, vi fantaserer og husker tilbake fra den kvelden og det blir helt utrolig. Vi ble enig med henne om at vi kunne gjøre dette igjen, var bare for en av oss å ta kontakt.

Vi har ikke prøvd igjen enda, men det skal jeg garantere at vil forekomme. Å benytte noen man har vennskap med hadde jeg trudd ville bli pinlig, farlig og litt ekkelt. Men det var helt motsatt, man følte seg så avslappet for en kjente hverandre, vi kunne snakke om alt og ingenting. Så det var helt utrolig. Så jeg ser det er flere som har lurt på dette i senere tid som vi gjorde for en lang tid tilbake.

Mitt tips er benytt sjangsen. Har dere vært sammen en stund og er trygg på hverandre så er jeg sikker på at dere kun vil få en positiv opplevelse! En fantastisk og utrolig opplevelse. Var nett innom her for å lese litt. Jeg må bare si tusen takk for det flotte innlegget.

Veldig forklarende og til hjelp for oss andre vil jeg nok tro. Dette var meget opplysende, da jeg og min samboer har fantasert om en trekant.

Å få fatt i en som er erfaren er også rimelig dødfødt, siden en kvinne som er erfaren med slikt foretrekker å leke med andre som er like erfarne som seg selv, for det er nå engang slik at øvelse gjør mester og hvorfor skal hun rote seg bort i noe som kanskje blir en fiasko, når hun kan leke med andre som vet hvordan?

Å bare spørre en kvinne på gata er neppe noen stor suksess, men det finnes andre måter. Kontakt annonser kan være en god ide.

Før dere legger inn en annonse, bruk litt tid på å lese andres annonser. Skaff dere ett inntrykk av hva som er bra og hva som er dårlig. Hvilken annonser ville kvinnen i deres forhold muligens ha svart på dersom hun var enslig? Bruk fantasien, vær kreativ.

Det er heller ikke slik at du må begrense deg til steder med sex annonser, hvorfor ikke prøve ikke prøve ett blad som «det nye» eller dagbladet? Bare sørg for at teksten er uskyldig nok…. Det er også fullt mulig å besvare andres annonser. Jo takk for sist, var en vill og koselig kveld hehe. Men, etterhvert klarte han å overbevise meg alikevel, han har den egenskapen ved å overbevise. Vi spurdte ei god veninne av meg, jeg var feig og sendte henne en tekstmelding da vi satt og hadde oss noen glass vin.

Fikk ikke noe svar den kvelden, ikke dagen deretter og jeg begynte å tenke ja nå har vi gjort det store! Nå vet vel halve Hedmarken om dette. Men helga etterpå fikk vi svar, da var hun på fylla og hun var ærlig og skrev at hun hadde tenkt over dette, først trodde hun det var å lure henne men hun benyttet sjangsen og tok oss seriøst. Hun turte ikke svare edru men hun ville prøve dette og hadde selv tenkt på dette mange ganger da hun var i steady forhold.

Så vi avtalte å møtes da, ble vel 1 mnd etter den helga. Hjemme hos oss, vi lagde mat, tok frem vin og prøvde å ha det så normalt og koselig som vi kunne. Og det fungerte kjempe bra, alle var avslappet og vi lo og hadde det kjempe hyggelig. Hele seansen var helt utrolig, jeg har aldri opplevd noe lignende i hele mitt lange liv. Mannen min var også helt stum! Det var så spennende, sensuelt, intimt og deilig at jeg anbefaler alle om å prøve det som er trygge på forholdet sitt! Som jeg sa vi hadde ikke noe særlig aktivt sexliv, men det tror jeg kom av lite variasjon over så lang tid.

Og dette hjalp på til di grader, vi har nå jevnlig sex, ikke hver dag men mer enn nok for oss vil jeg si og det er kjempe spennende, vi fantaserer og husker tilbake fra den kvelden og det blir helt utrolig. Vi ble enig med henne om at vi kunne gjøre dette igjen, var bare for en av oss å ta kontakt.

Vi har ikke prøvd igjen enda, men det skal jeg garantere at vil forekomme. Å benytte noen man har vennskap med hadde jeg trudd ville bli pinlig, farlig og litt ekkelt. Men det var helt motsatt, man følte seg så avslappet for en kjente hverandre, vi kunne snakke om alt og ingenting. Så det var helt utrolig. Så jeg ser det er flere som har lurt på dette i senere tid som vi gjorde for en lang tid tilbake. Mitt tips er benytt sjangsen.

Har dere vært sammen en stund og er trygg på hverandre så er jeg sikker på at dere kun vil få en positiv opplevelse! En fantastisk og utrolig opplevelse. Var nett innom her for å lese litt.

Jeg må bare si tusen takk for det flotte innlegget. Veldig forklarende og til hjelp for oss andre vil jeg nok tro.

Dette var meget opplysende, da jeg og min samboer har fantasert om en trekant. Men vært litt usikker om vi skal gjennomføre det. Men ja desverre så virker det som at de aller fleste er ute etter camsex, og ikke minst - de fleste som utgir seg for å være jenter er ikke det SKjønner at noen av dere her på Kvinneguiden har erfaring med denslags.

Hvordan kom dere i en slik situasjon at det ble trekantsex av det? Jeg var ute fest og traff to kompiser og presterte å slynge ut: Jeg tar dere begge to i kveld jeg. Å bli med 2 kompiser hjem fra byen er jo ikke helt fremmed, vet faktisk om 2 jenter som har fått seg trekant på den måten Og har faktisk vurdert det selv! Men det kommer vel litt an på hva slags scenario du er ute etter. Om hun ikke har funnet det nå, seks år etter at hun startet tråden, vil hun neppe finne det heller.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Hvordan få trekantsex? Sign in to follow this    Followers 0. Guest Unni   0 0.

Report post  ·  1. Posted March 23, Hvordan kan jeg finne flere mennesker med de samme lystene til å prøve dette? Noen andre råd og erfaringer fra dere "erfarne" i tillegg? Share this post Link to post Share on other sites. Kevin   7. Report post  ·  2.

: Trekant sex kontaktannonser

Trekant sex kontaktannonser Linni meister fitte eskorte haugesund
Gay xxx hårete porno 40
Trekant sex kontaktannonser 550
Trekant sex kontaktannonser 505
Har dere vært sammen en stund og er trygg på hverandre så er jeg sikker på at dere kun vil få en positiv opplevelse! Logg inn Ny bruker? Så til saken, etter lengre tid med fantasier og prat så fant vi ut at dette ville vi prøve. En stilling hvor kvinnen fortsatt e ri sentrum, men hvor hun samtidig er submassiv og i større grad "tjener" mennene. Fordi enslige kvinner som våger å leve ut en slik fantasi er også i ett stort mindretall, så de står fritt erotisk chat kjøp kondomer å velge hvem de trekant sex kontaktannonser ha.