Friday, 25 May 2018

Nakne norske gutter deilige damerumper

nakne norske gutter deilige damerumper

Har prøvd å fortelle noen damer dette. Budskapet trenger ikke igjennom. De tror det ikke. Stemmer liksom ikke med hva de er hjernevasket til å tro.

Så isteden får vi bare halv-anorektiske jenter i jeans og t-shirts. OK, det var stygt sagt og ikke helt sant heller, men jeg vil gjerne provosere litt. Jenter med litt størrelse skal føle seg like deilige som dem som er litt tynnere. Selv synes jeg det er kjedelig å se de damer som presenteres i mannfolkblader. Mine hormoner setter seg i sving når jeg ser en dame med litt kjøtt på kroppen, og med stor og rund og deilig rompe. Vet mange gutter er enige med meg, og til dere gutter som enda ikke har oppdaget hvor mange vi er: Gå inn på Yahoo, AltaVista e.

Håper å dra i gang en riktig debatt her nå, så de litt tyngre endelig får komme til sin rett! Jasså ja, så du liker de litt runde du: Er ikke helt enig med deg der, ettersom jeg syntes det er nydelig med slanke og sprettne rumper. Uansett skal jeg innrømme at du har et poeng i det at jenter har blitt underrettet med et litt feil bilde med all denne kroppsfokuseringen. Og at mange fantastiske jenter sliter med psykiske kvaler som de egentlig ikke burde hatt.

Dette er jo synd. Min forelskelse har tideligere hatt anoreksia, og hun har jo alltid vært en helt utrolig jente, tror jeg. Svarer du på svaret mitt fra mitt tideligere innlegg?

Det er helt greit å like slanke jenter også. Det var ikke poenget mitt. Og at fyldige jenter ikke burde gjemme seg, men vise frem herlighetene sine. Men spretne rumper liker vi begge! Hadde det vært allment akseptert å være fyldig, hadde vi sluppet mange av de anorexi-tilfellene ala det du var borte i.

Det er jo det jeg vil si: Slutt å slank dere jenter. Tja, nekter ikke for det Er du også det mr Mayfield? Lærer stadig noe nytt. Du var ikke helt fornøyd med innlegget til herr Prozac skjønner jeg nå. Har du noen kommentar til mitt innlegg? Joda, jeg skjønner hva du mener. Det er klart at kropp alene holder ikke. Det må være et ansikt til, -en personelighet! Men det kan liksom alle si. Det er ikke noe originalt i det. Jenter, -dere som går rundt og innbiller dere at dere skal slanke bort noen kilo, -hva sier dere til dette?

Kan du fortelle meg hvor de guttene gjør av seg mens vi kraftige er ensom og alene? Vel, jeg er for eksempel her. Mulig at noen av plumpersene var i meste laget, -det vet jeg ikke, for jeg vet jo ikke hva du har sett. Tror du at det hadde vært massevis av dette på nettet hvis det ikke var en masse menn som gjerne vil se litt fyldige damer? Alt det så jeg rundt meg hele tiden, overalt var det jenter, tilgangen var uendelig, en brønn, nei, et hav av kvinner drev jeg rundt i[. Hvem vil vel ikke bli begjært på denne måten?

Hvordan påvirker denne rollen en kvinnelig lesers tanker om egen seksualitet og hva hun har lyst på? Kobles lyst og seksualitet til en slik objektivisering vi kjenner fra kulturen, kan det å bli tent plutselig handle om å føle seg deilig. Det er problematisk hvis man blir mer opptatt av at kroppen skal sees enn hva man selv vil bruke den til. Dessuten, hvis sex skal handle om hvor deilig ens egen kropp er, kan det fort bli en narsissistisk affære.

I første sesong av TV-serien Skam fantaserer Vilde om sin forestående seksuelle debut med kjekkasen William. Da beskriver hun inngående den stilige, hvite Stella McCartney-aktige kjolen hun skal ha på seg, og hvordan håret hennes skal falle rundt ansiktet. William er ikke nevnt i fantasien. Innprentes det i oss at det er hvordan vi ser ut som er det viktigste i seksuallivet, rettes gjerne fokuset dit.

Da er det ikke sikkert det er så mye plass til en partner. Denne narsissismen er ikke et nytt fenomen. I Det annet kjønn fra beskriver Simone de Beauvoir ungpiken som et passivt objekt både for elskeren og seg selv, som «tar sikte på at kroppen hennes skal saliggjøres ved hyllesten fra mennene som denne kroppen er viet til».

Den unge kvinnen ønsker at alles blikk er rettet mot henne, og hun skiller ikke mellom mannens begjær og kjærligheten til sitt eget jeg. Hos Beauvoir beskrives narsissismen som en fremmedgjøringsprosess, der «omstendighetene oppfordrer kvinnen, i større grad enn mannen, til å vende seg mot seg selv og vie sin kjærlighet mot seg selv». På Beauvoirs tid var kvinners muligheter utover å bli kone og mor begrenset, så en ung kvinnes vakre ytre kunne være det viktigste hun hadde.

I dag har vi mange flere muligheter, men rollen unge kvinner tildeles i kulturen i dag er  svært ofte den som seksuelt objekt. Denne tendensen er fremtredende i media, som gjerne fokuserer på en kvinnes utseende uansett hva hun har utrettet, om det er å skrive en bok, gi ut en plate eller vinne gullmedalje på tremila. Rollen som seksuelt objekt kan man finne igjen i unge kvinners egen iscenesettelse i form av flatterende selfies på sosiale medier.

Den umiddelbare anerkjennelsen mange får på slike bilder kan være en overveldende kraft, som igjen driver unge jenter til å bruke stadig mer tid og krefter på eget utseende. Seksualitet har blitt betraktet som en frigjørende og revolusjonær kraft, med seksuell frigjøring som en viktig del av den totale frigjøringen av mennesket. Det ligger derfor et radikalt potensial i likeverdige subjekter som begjærer hverandre.

En seksualitet der den ene parten alltid poserer som objekt, er derimot ikke radikal, men blir nok et utslag av en konsumentholdning som allerede gjennomsyrer livene våre. På tross av noe ambivalente følelser i de heite bokscenene jeg skriver om over, identifiserte jeg meg likevel stort sett med disse guttene. Og det er flest menn som har fortalt historiene sine som forfattere, filmskapere og låtskrivere. Menns fortellinger oppleves som relevante for både menn og kvinner, mens kvinnelige erfaringer gjerne stemples som akkurat det, kvinnelige.

Sosiologen Unn Conradi Andersen har beskrevet hvordan kvinnelige forfattere oftere kobles til det intime, inderlige og private. Kjønnet deres blir inngangen til lesningen av forfatterskapet.

Å være mann har gjennom historien vært synonymt med å være menneske. Som kvinne har man vært et kjønnet menneske. Man trenger knapt tenke på mannen som kjønn, hans erfaringer kan være nøytrale og allmenngyldige.

I en slik verden lever en kvinnelig leser seg inn i Ask Burlefot eller Karl Oves opplevelser, mens en tenåringsjentes skildringer av seksuell oppvåkning derimot kategoriseres som ungpikelitteratur. Det er ikke sikkert den mannlig leseren opplever at hennes betraktninger angår ham. Denne asymmetrien gjelder så klart ikke bare kjønn, men også faktorer som etnisitet, alder og kultur.

Kvinner skriver kvinnelitteratur, forfattere med innvandrerbakgrunn skriver innvandrerromaner, og litteratur om homofile har sin egen hylle på Tronsmo.

En heterofil, hvit mannlig karakter blir betraktet som normalen, mens andre karakterer blir Den andre i historien. For å vende tilbake til seksualitetskildringene i min ungdoms yndlingslitteratur: Er dette et stort problem? Hemmer det kvinners seksualitet? Det er ikke sikkert. Men det er noe sårt med følelsen av fremmedgjøring som innimellom sniker seg innpå meg blant alle disse vakre ordene. Sittende alene med en roman har jeg hatt noen av mine sterkeste opplevelser av at vi mennesker har felles erfaringer av verden.

I dette fellesskapet kan det bli trist å plutselig se seg selv som Den andre. Har vi henne nå? Kvinnelig forfatterskap og mediene , Oslo: Sannhet er aldri noe en besitter alene. Borgerlønn vil frigjøre mennesker til å jobbe mer inderlig.

Spillelistene på NRK s radiokanaler blir likere. Det ble det stille rundt MC -gjengene. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Ansvarlig redaktør og adm. Mange kvinnelige rollefigurer er skrevet først og fremst som objekter for et mannlig blikk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet.

nakne norske gutter deilige damerumper

Er faktisk mye annna som er mer spennende å følge på IG. Artikkelen er postet fra en mannlig journalist i Side3. Da vil jeg først og fremst anta at artikkelen skal være stilet til menn. Jeg antar at ts er kvinne, og da skal du samtidig tenke på hvor enkle dine medsøstre er for å få flere følgere på sin Instagram-konto Det er vel også å anta der ute at det er et marked for et produkt bilde-deling som skal "markedsføres", og slik blir det følgere av.

Er ikke på Insta selv, så jeg driter følgelig i hva som rører seg der, men denne var "obvious" Jeg følger nå heller skikkelige kjendiser som poster bilder som gir meg noe. Halvnakne oppmerksomhetssyke norske småjenter er jo kliss like alle sammen, og et eneste langt. Som mann så skjønner ikke jeg heller hvorfor disse skulle følges. De var på høyde med damene i Vi Menn. Norge har nok av vakre kvinner på Instagram - også fremhever de B-vare?

Pene damer, ja - men totalt uinteressant. Pupper og trutemunn er visst stikkordet. Pupper kan man se på alle andre steder, trutemunn ser teit ut - så hvorfor i alle dager skal man følge disse damene? Hva kommer de med bortsett fra puppene og trutemunnen? Men det er kanskje det at det ikke er noe utover puppene og trutemunnen som gjør de verdt å følge - for enkelte. Dersom tema er deilige damer, s å finnes det langt bedre enn dette.

Regner med at det er typisk bekjente av journalisten som har f ått navnet sitt p å trykk. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet - 14 norske damer man bør følge på instagram » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted September 27, Hva synes dere om disse damene som bruker tiden sin på dette? Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. William er ikke nevnt i fantasien. Innprentes det i oss at det er hvordan vi ser ut som er det viktigste i seksuallivet, rettes gjerne fokuset dit.

Da er det ikke sikkert det er så mye plass til en partner. Denne narsissismen er ikke et nytt fenomen. I Det annet kjønn fra beskriver Simone de Beauvoir ungpiken som et passivt objekt både for elskeren og seg selv, som «tar sikte på at kroppen hennes skal saliggjøres ved hyllesten fra mennene som denne kroppen er viet til». Den unge kvinnen ønsker at alles blikk er rettet mot henne, og hun skiller ikke mellom mannens begjær og kjærligheten til sitt eget jeg.

Hos Beauvoir beskrives narsissismen som en fremmedgjøringsprosess, der «omstendighetene oppfordrer kvinnen, i større grad enn mannen, til å vende seg mot seg selv og vie sin kjærlighet mot seg selv». På Beauvoirs tid var kvinners muligheter utover å bli kone og mor begrenset, så en ung kvinnes vakre ytre kunne være det viktigste hun hadde. I dag har vi mange flere muligheter, men rollen unge kvinner tildeles i kulturen i dag er  svært ofte den som seksuelt objekt.

Denne tendensen er fremtredende i media, som gjerne fokuserer på en kvinnes utseende uansett hva hun har utrettet, om det er å skrive en bok, gi ut en plate eller vinne gullmedalje på tremila. Rollen som seksuelt objekt kan man finne igjen i unge kvinners egen iscenesettelse i form av flatterende selfies på sosiale medier. Den umiddelbare anerkjennelsen mange får på slike bilder kan være en overveldende kraft, som igjen driver unge jenter til å bruke stadig mer tid og krefter på eget utseende.

Seksualitet har blitt betraktet som en frigjørende og revolusjonær kraft, med seksuell frigjøring som en viktig del av den totale frigjøringen av mennesket. Det ligger derfor et radikalt potensial i likeverdige subjekter som begjærer hverandre. En seksualitet der den ene parten alltid poserer som objekt, er derimot ikke radikal, men blir nok et utslag av en konsumentholdning som allerede gjennomsyrer livene våre.

På tross av noe ambivalente følelser i de heite bokscenene jeg skriver om over, identifiserte jeg meg likevel stort sett med disse guttene. Og det er flest menn som har fortalt historiene sine som forfattere, filmskapere og låtskrivere. Menns fortellinger oppleves som relevante for både menn og kvinner, mens kvinnelige erfaringer gjerne stemples som akkurat det, kvinnelige.

Sosiologen Unn Conradi Andersen har beskrevet hvordan kvinnelige forfattere oftere kobles til det intime, inderlige og private. Kjønnet deres blir inngangen til lesningen av forfatterskapet. Å være mann har gjennom historien vært synonymt med å være menneske. Som kvinne har man vært et kjønnet menneske. Man trenger knapt tenke på mannen som kjønn, hans erfaringer kan være nøytrale og allmenngyldige.

I en slik verden lever en kvinnelig leser seg inn i Ask Burlefot eller Karl Oves opplevelser, mens en tenåringsjentes skildringer av seksuell oppvåkning derimot kategoriseres som ungpikelitteratur.

Det er ikke sikkert den mannlig leseren opplever at hennes betraktninger angår ham. Denne asymmetrien gjelder så klart ikke bare kjønn, men også faktorer som etnisitet, alder og kultur. Kvinner skriver kvinnelitteratur, forfattere med innvandrerbakgrunn skriver innvandrerromaner, og litteratur om homofile har sin egen hylle på Tronsmo. En heterofil, hvit mannlig karakter blir betraktet som normalen, mens andre karakterer blir Den andre i historien.

For å vende tilbake til seksualitetskildringene i min ungdoms yndlingslitteratur: Er dette et stort problem? Hemmer det kvinners seksualitet? Det er ikke sikkert. Men det er noe sårt med følelsen av fremmedgjøring som innimellom sniker seg innpå meg blant alle disse vakre ordene. Sittende alene med en roman har jeg hatt noen av mine sterkeste opplevelser av at vi mennesker har felles erfaringer av verden.

I dette fellesskapet kan det bli trist å plutselig se seg selv som Den andre. Har vi henne nå? Kvinnelig forfatterskap og mediene , Oslo: Sannhet er aldri noe en besitter alene. Borgerlønn vil frigjøre mennesker til å jobbe mer inderlig. Spillelistene på NRK s radiokanaler blir likere. Det ble det stille rundt MC -gjengene. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Ansvarlig redaktør og adm. Mange kvinnelige rollefigurer er skrevet først og fremst som objekter for et mannlig blikk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Mest lest «Hvordan kan det ha seg at vanlige unge jenter går i et så seksualisert plagg?

Vielsen i det britiske kongehuset viste seg overraskende svart, skriver Nora Mehsen. Equinors lanseringsvideo er utsøkt nytale, skriver Emil Flatø.

Hvordan kunne det skje at vårt liberale naboland vinket farvel til likhet for loven? Sylvi Listhaug, Vanessa Baird og kunsten å snakke sant. Løsningen på så mange problemer: Kan P1 bli ungdommens dab-radiokanal?