Friday, 25 May 2018

Tantra massasje oslo massasje bygdøy alle

tantra massasje oslo massasje bygdøy alle

Noen av dem ønsker ikke å snakke med oss, andre steder var ikke daglig leder tilgjengelig. Lederen av massasjestudioet Jasmine Aroma Therapy på St.

Hanshaugen i Oslo lar seg imidlertid intervjue. Her er hun sammen med mannen Niels Jacobsen. De mener blant annet at det ikke har vært noen ansatt med ulovlig opphold, men at dette var stedatteren som var på besøk. Paret mener at de nå har alt papirarbeidet i orden og tilbakeviser at det har bodd noen i lokalene.

De sier at Praiwan har en venninne som pendler fra Nord-Norge. De fikk noen mindre pålegg av Arbeidstilsynet etter kontrollen. Rapporten fra tilsynet viser blant annet til at daglig leder kunne fremvise arbeidsavtaler, men at de var ufullstendige. Timeregistrering kunne også fremlegges, men det var ikke dokumentasjon for lønn. I tillegg manglet det spiserom og garderobe. Ødegård forteller at papirarbeidet allerede er ordnet opp i, og at de jobber med å få rettet opp i lokalene.

Nipa Ødegård er daglig leder i et massasjestudio på Dælenenga i Oslo. Hun synes det var ubehagelig å få spørsmål av politiet om sexsalg. Jeg synes det er litt frekt på en måte, og følte jeg måtte forsvare meg, sier Ødegård som understreker at de avviser kunder som ønsker sex. Under tilsynet hadde massasjestudioet to kunder, og en av dem ble skremt og valgte å gå. Likevel har Ødegård forståelse for at slike tilsyn må gjennomføres.

Jeg mener de er på jobb, det er lov å sjekke, forteller hun. Det er om lag massasjestudioer i Oslo, og Arbeidstilsynet og politiet sier de fremdeles har masse å rydde opp i. For det er atskillig flere steder som driver denne typen virksomhet, og som er interessante for oss, sier Kristiansen i Oslo-politiet. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Stedet er en liten oase i Oslo sentrum. Det er som å gå inn i et lite Thailand. Massørene er dyktige og vennlige.

Det er rent og passe varmt. Anbefales på det varmeste! Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. TripAdvisor bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse.

Les mer eller endre dine innstillinger. Ved å fortsette tillater du vår bruk av informasjonskapsler. Du finner alle de lagrede stedene dine her, i Mine reiser. Logg på for å få reiseoppdateringer og for å sende meldinger til andre reisende. Anmeldelse av Ponthip Garden Thai Massasje. Ponthip Garden Thai Massasje. Helse- og treningssentre , Spa og velvære , Annet. Attraksjonsdetaljer Anbefalt lengde på besøk: Ponthip Garden Thai Massasje Spa tilbyr autentiske massasje og spa behandlinger.

En perfekt måte for avslapnig, eller om du kanskje har slitne og såre muskler? Ponthip Garden har både mannelige og kvinnelige massører med lang erfaring.

Tantra massasje oslo massasje bygdøy alle -

Krbeskrev massasjens velgjørende effekt på gladiatorene. Frogner House Apartments - Odins gate Professor Lochmanns gate 6A, Oslo. Christies gate 19, Oslo. Jens Bjelkes gate 47, Oslo. Huitfeldts gate 28 B Oslo. Du finner alle de lagrede stedene dine her, i Mine reiser. Skippergata 12Oslo. Stedet er en liten oase i Oslo sentrum. Stensgata 22 BOslo 77 Cort Adelers gate 18Oslo.

Stensberggata 17C, Oslo. Akersgata 65, Oslo. Rosteds gate 16B, Oslo. Kristian Augusts gate 6 Oslo. Åpningstider Akkurat nå Åpent Ordinære åpningstider. Firmaet har ikke oppgitt andre åpningstider. Huitfeldts gate 28 B Oslo. Vibes gate 31B, Oslo. Schleppegrells gate 9A, Oslo. Kristian Augusts gate 10, Oslo. De fikk noen mindre pålegg av Arbeidstilsynet etter kontrollen. Rapporten fra tilsynet viser blant annet til at daglig leder kunne fremvise arbeidsavtaler, men at de var ufullstendige.

Timeregistrering kunne også fremlegges, men det var ikke dokumentasjon for lønn. I tillegg manglet det spiserom og garderobe. Ødegård forteller at papirarbeidet allerede er ordnet opp i, og at de jobber med å få rettet opp i lokalene. Nipa Ødegård er daglig leder i et massasjestudio på Dælenenga i Oslo. Hun synes det var ubehagelig å få spørsmål av politiet om sexsalg. Jeg synes det er litt frekt på en måte, og følte jeg måtte forsvare meg, sier Ødegård som understreker at de avviser kunder som ønsker sex.

Under tilsynet hadde massasjestudioet to kunder, og en av dem ble skremt og valgte å gå. Likevel har Ødegård forståelse for at slike tilsyn må gjennomføres. Jeg mener de er på jobb, det er lov å sjekke, forteller hun. Det er om lag massasjestudioer i Oslo, og Arbeidstilsynet og politiet sier de fremdeles har masse å rydde opp i.

For det er atskillig flere steder som driver denne typen virksomhet, og som er interessante for oss, sier Kristiansen i Oslo-politiet. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Møllergata 46 , Oslo.

Skippergata 12 , Oslo. Thaimassasje i Oslo by » 35 unike treff. St halvards gate 57 , Oslo 80 Stensgata 22 B , Oslo 77 Sofienberggata 9 , Oslo 60 Gerd Ordal Velværestudio , Oslo 23 35 63 Waldemar Thranes gate 63 , Oslo 22 71 70 Trondheimsveien A , Oslo 39 Hagegata 56 , Oslo 22 19 91 Bygdøy allé 55 , Oslo 17 Storgata 38 , Oslo 27 Mauritz Hansens gate 5 , Oslo 23 33 00 Mariboes gate 14 , Oslo 22 11 01