Friday, 25 May 2018

Vibrator egg sex noveller

vibrator egg sex noveller

Det hadde blitt mai, og det var spille laurdag. Eg var trøtt denne kvelden, så ved midnatt gjekk eg i seng.

Døra inn til soverommet opna seg. Eg låg med ryggen til døra, så eg såg han ikkje. Eg snudde meg og såg at det ikkje var Erik som sto i døra mi. Han var ein mann i midten av trettiåra, mørkt hår og brune auge. Han var ein fin og velstelt mann. Eg såg på klokka, den var halv eit. Han sat seg ned på sengekanten, og eg flytta meg litt inn i senga for å lage plass til han. Han tok opp ein pakke røyk frå jakka si, tente på ein og gav den til meg.

Du trenger ein for nervane. Eg tok eit lite trekk, og smilte til han. Han reiste seg og gjekk ut av rommet. Like etter kom han inn igjen med ein liten bag og eit askebeger som alltid står på bordet i stua.

Eg såg litt på baggen, lurte på kva som var i den. At du fekk meg altså. Eg køya røyken og la meg litt ned. Stian la røyken sin på askebegeret og sat baggen opp på senga. Kona vår i senga. Så eg veit litt av kvart om deg.

Eg kjente det byrja krible i meg med ein gong. Stian tok begge hendene mine og trakk meg opp i sittande stilling. Han knytte begge armane mine samen framme. Eg sat bare stille og nøyt det. Ikkje det eg ville vite, men nå ville eg vite noe anna.

Han trakk dyna vekk. Han trakk hendene over hovudet på meg, ned i nakken. Dei to taua han hadde festa til det første tauet trakk han over skuldren og festa dei til kvar sit kne. Eg hamna på ryggen. Beina mine var nå trukket frå kvarandre og oppover magen. Eg sov naken, så Stian trong ikkje fjerne klær. Han rota i baggen igjen, tok opp eit augebind i lær. Han la det over augene mine og festa det stramt bak hovudet mitt.

Eg merka lukta av læret, det var ei herlig lukt. Eg fekk ein metall ring inn i munnen, som eg fekk beskjed om å bite over. Eg beit i den, og kjente Stian som knytte den fast bak hovudet mitt. Munnen min var nå open, men bare nokre cm. Eg prøvde å spørje kva han hadde tenkt å gjøre, men bare mumling kom ut. Ein fingre glei ned mellom fitte leppen mine, ingen tvil om at det var vått nei.

Fingeren forsvann, dukka opp på leppa mi. Eg kjente salt smaken med ein gong, og lukta. Fingeren forsvann, det blei litt stille i rommet. Eg kjente eit avlangt egg som glei inn i fitta mi, det vibrerte ikkje. Stian skubba det heilt inn og lot det gli ut igjen. Han gjorde det eit par gonger før han trakk det vekk. Utan noko varsel blei det pressa inn i rompa mi, og eg skreik ut.

Han hadde fått det på plass, og nå byrja det vibrere kraftig. Eg låg der, med beina i været og heile herligheten open. Eg kjente noko la seg under nasa mi, det lukta lær av det.

Han lot den gli fram og tilbake der litt for eg fekk eit lite slag mot venusberget mitt. Han hadde ein ridepisk med seg. Dette hadde eg aldri sakt noko om til Erik. Han slo meg rytmisk, litt hardare kvar gong. Egget i rompa blei dratt litt ut, og pressa inn igjen.

Eg stønna, vrei meg. Det var så godt. Stian haldt på slik nokre minutt, før han fjerna egget heilt. Eg stønna litt, og venta i spenning på kva han ville gjøre nå. Eg kjente noko som blei lagt mot rompehullet mitt, det minna om ein finger først. Den smatt inn, og eg kjente det var ei lita kule.

Ei til gjekk inn, og ei til. Kulene blei større for kvar som smatt inn i meg, og eg lot dei. Kulene i rompa rakk langt inn i meg, det kjente eg når dei byrja vibrer. Eg kjente saftene mine renne ut av fitta mi. Eg var så klar for pikk nå. Men Stian hadde andre planar, og det viste eg.

Eg fekk ein kald og hard vibrator pressa inn i fitta mi, den vibrerte godt. De fleste som tenker på sexleketøy tenker på "dildo", som gjerne er et fellesbegrep for dildo og vibrator.

Forskjellen ligger vel i ordet, vibratoren vibrerer, dildoen gjør det ikke.. En dildo kan virke litt skremmende på mange, men den summende broren er morsom, enkel å bruke og utrolig anvendelig. Vibrasjoner føles godt mot huden fordi de øker blodgjennomstrømningen i området som vibreres og øker følsomheten.

Dette gjelder enten det er i nakken, det følsomme området mellom partnerens anus og baller, eller klitoris. Vibrering er også superdeilig på g-punktet - spesielt med vibratorer som er spesialdesignet for dette.

Men, som med all sex, penetrering er jo bare en del av moroa.. Klitoris - dødssynd å glemme. Det som selger best i verden er klitoris-stimulerende hjelpemidler. En vibrator med ekstra klitoris-stimulator var den mest likte og mest solgte vibratoren hos oss da vi fotsatt hadde nettbutikk, prøv f. Dette er en penisformet vibrator med en ekstra arm for stimulering av klitoris.

Du styrer hastigheten på vibratoren og klitoris-stimulatoren uavhengig av hverandre - noe som lett sender deg hinsides. Fordi du lett kan lage høye lyder bør du kanskje være sikker på at det ikke er noen hjemme som ikke bør høre deg.. Ute og beveger deg der du må være diskret?

Eller har du bare bruk for hendene til noe annet? Sjekk dette trådløse egget - et deilig vibrerende egg som kan styres med en trådløs fjernkontroll med opptil 8 meters avstand! Tenk deg at du sitter på bussen, egget er satt på plass før du går hjemmefra.. Et lite trykk på knappen gjør bussturen mange hakk mer behagelig! Er du skikkelig rampete?

vibrator egg sex noveller Dette er en penisformet vibrator med en ekstra arm for stimulering av klitoris. Nå er det to hakk høyere, og jeg forventer nesten å se kåtheten din renne ned bena dine. Jeg smiler fra øre til øre, dytter deg inn og lukker døren bak oss. Er du skikkelig rampete? Tungen min sklir sakte over øret, og beveger seg mot øreflippen. Han trakk seg ut av meg, og rota i baggen. Smake på hver eneste centimeter.

Eg merka lukta av læret, det var ei herlig lukt. Eg fekk ein metall ring inn i munnen, som eg fekk beskjed om å bite over. Eg beit i den, og kjente Stian som knytte den fast bak hovudet mitt. Munnen min var nå open, men bare nokre cm. Eg prøvde å spørje kva han hadde tenkt å gjøre, men bare mumling kom ut. Ein fingre glei ned mellom fitte leppen mine, ingen tvil om at det var vått nei. Fingeren forsvann, dukka opp på leppa mi.

Eg kjente salt smaken med ein gong, og lukta. Fingeren forsvann, det blei litt stille i rommet. Eg kjente eit avlangt egg som glei inn i fitta mi, det vibrerte ikkje. Stian skubba det heilt inn og lot det gli ut igjen. Han gjorde det eit par gonger før han trakk det vekk. Utan noko varsel blei det pressa inn i rompa mi, og eg skreik ut.

Han hadde fått det på plass, og nå byrja det vibrere kraftig. Eg låg der, med beina i været og heile herligheten open. Eg kjente noko la seg under nasa mi, det lukta lær av det. Han lot den gli fram og tilbake der litt for eg fekk eit lite slag mot venusberget mitt. Han hadde ein ridepisk med seg. Dette hadde eg aldri sakt noko om til Erik. Han slo meg rytmisk, litt hardare kvar gong. Egget i rompa blei dratt litt ut, og pressa inn igjen. Eg stønna, vrei meg.

Det var så godt. Stian haldt på slik nokre minutt, før han fjerna egget heilt. Eg stønna litt, og venta i spenning på kva han ville gjøre nå. Eg kjente noko som blei lagt mot rompehullet mitt, det minna om ein finger først. Den smatt inn, og eg kjente det var ei lita kule. Ei til gjekk inn, og ei til. Kulene blei større for kvar som smatt inn i meg, og eg lot dei. Kulene i rompa rakk langt inn i meg, det kjente eg når dei byrja vibrer. Eg kjente saftene mine renne ut av fitta mi.

Eg var så klar for pikk nå. Men Stian hadde andre planar, og det viste eg. Eg fekk ein kald og hard vibrator pressa inn i fitta mi, den vibrerte godt. Eg stønna og vrei litt på meg.

Ei tunge glei over klitten min, og eg skreik ut med ein gong. Orgasmen kom med ein gong, og den var kraftigare enn noko eg har kjent tidligare. Stian stoppa å slikke meg og fjerna vibratoren i fitta mi. Han tok vekk ringen i munnen min, og det var godt å kunne fukte munnen ordentlig igjen.

Eg rista på hovudet. Han vrei meg rundt på magen. Eg sto litt på kne, med rompa i været. Eg fekk ein hard pikk inn i fitta mi, og den var herleg. Må nok innrømme at Stian var betre utrysta enn Erik var.

Stian tok meg hardt, og kvar gong han pressa seg inn i meg kjente eg at han skubba i kulekjeda som framdeles låg inni rompa mi og vibrerte.

Eg stønna og vrei meg. Stian stoppa opp litt. Eg stønna lett, men fekk ikkje ut orda Stian ville høyre frå meg. Han sat ned tempo litt, og leika litt med kulekjeda mens han lot pikken gli sakte inn og ut av meg. Eg føla meg ør i hovudet, eg var heilt oppi skyene nå. Eg tenkte fort, var mykje eg tente på tanken av. Mykje eg aldri hadde prøvd eller snakka med noen om.

Stian tok meg hardt, og han stønna litt. Stian stoppa, han falt litt over meg. Han trakk seg ut av meg, og rota i baggen. Det hørte eg godt.

Eit bredt band blei lagt rundt halsen min, føltes som eit belte. Stian stilla seg bak meg igjen, og pikken glei inn i den våte fitta mi. Det var nok eit belte eg hadde rundt halsen, for når Stian trakk i det så stramma det seg.

Eg hadde aldri opplevd dette før, men fy faen det var godt. Heile kroppen min spenna seg, eg stønna alt eg kunne. Luft kom seg ned i lungene av og til, men da måtte eg løfte hovudet opp. Utan noko varsel reiv ein orgasme tak i meg, eg skreik det ut. Orgasmen var så kraftig at eg måtte hive etter pusten for å skrike ut igjen. Eg var ikkje ferdi før eg kjente Stian trakk seg ut og lot det gå over rompa mi. Stian sank ned i senga ved sida av meg. Eg låg rolig, prøvde å få ro i kroppen min.

Når jeg kommer til det svarte, stramme miniskjørtet, smiler jeg. Ingen andre vet at du går uten truse, og du hadde bare trengt å bøye deg litt framover - så ville hele verden visst det. Det er heller ingen andre som vet at du har et vibrerende egg i deg. Et trådløst vibrerende egg, viss kontroll befant seg i lommen min. Om folk stirrer litt mer grundig på deg, ville de sett at du heller ikke har på deg BH. De nydelige brystvortene dine står rett ut og jeg lengter etter å leke med dem.

Vi har alt vandret rundt i byen en halvtime med egget på laveste nivå. Nå er det to hakk høyere, og jeg forventer nesten å se kåtheten din renne ned bena dine. Inne på kjøpesenteret tar jeg tak i deg og snur deg mot meg. Jeg tar venstre hånd bak i nakken din, låser den rundt håret og presser deg sakte mot meg. Blikket mitt holder ditt. Beistet brøler i brystet mitt. Jeg bruker venstrehånden min til å snu på hodet ditt, og like etterpå møtes leppene våre. Tungene våre finner hverandre, erter hverandre - danser i lag.

Høyrehånden min holder kontrollen, og samtidig som venstre hånd strammer seg enda mer, skrur jeg vibrasjonen på høyeste nivå! Du klynker umiddelbart i munnen min og jeg tar høyre hånd rundt livet ditt - presser deg inntil meg, slik at bena ikke skal svikte under deg.

Jeg holder deg helt fast, du har ingen mulighet til å unnslippe pulseringen nedentil. Hendene dine lukker seg rundt skjorten min, du holder pusten og biter tennene sammen for å ikke skrike av nytelse. Øynene dine lukker seg, og en tåre former seg i øyekroken.

Du er så kåt at du ikke aner hvor du skal gjøre av deg, nesten som du kommer til å bikke over galskapens rand hvert øyeblikk. Overalt rundt oss passerer det fremmede folk. Mennesker som ikke er mer enn centimeter unna oss. Vi bryr oss ikke. Vi er i vår egen verden av nytelse. De er bare forbipasserende og uviktige. Det er kun vi som betyr noe. Oss, og hvordan jeg snart skal sette deg fri.

Jeg senker vibrasjonene til det laveste nivået. Armene mine slipper taket når jeg er sikker på du kan stå igjen, og jeg smiler mot de blanke øynene dine. Lukten av kåtheten din er så sterk og de stive brystvortene så store, at jeg lurer på hvorfor de andre ikke reagerer. Selv er jeg så kåt at forsæden min snart kommer til å lage våte flekker langs shortsen min. Jeg tar tak i hånden din og går mot nærmeste klesbutikk.

Vi går litt rundt i butikken, later som vi ser på klær og plukker med oss noen tilfeldige. Sakte, men sikkert skrur jeg opp vibrasjonene igjen, og elsker hvordan du blir mer og mer panisk.

Øynene dine ber meg, armen din drar meg subtilt mot prøverommene. Jeg smiler og nikker. Samtidig som vi går mot prøverommene, leker jeg med kontrollen. Setter den på fullt kjør, og ned til minimalt igjen flere ganger. Elsker hvordan hele kroppen din reagerer på den minste forandring.

Rett før vi går inn til prøverommet legger jeg merke til en ting; det har begynt å glinse på innsiden av lårene dine. Jeg smiler fra øre til øre, dytter deg inn og lukker døren bak oss. Jeg henger klesplagget, fra butikken, over døren, slik at vi skal slippe uventet besøk.

Du vet hva du skal gjøre, og når jeg snur meg mot deg, er du alt på kne. I løpet av svært kort tid, har du kuken min rett foran øynene. Du slikker deg kjapt om munnen, før jeg kan kjenne leppene dine ønske mitt - allerede våte - hode velkommen. Det er en helt fantastisk deilig følelse å skli inn i varmen til munnen, kjenne den myke - men likevel harde - tungen danse rundt hodet.

Smake på hver eneste centimeter. Det er så vidt jeg klarer å kvele et stønn, for det er så godt. Den ene hånden din leker med de nybarberte ballene mine, mens den andre løfter opp miniskjørtet. Fingrene treffer klitoris og du stønner. Jeg gir deg et lett slag, med flathånden, over kinnet. Du vet du ikke har lov til å ta på deg selv før kuken min er inni deg! Du kommer til å bli straffet på bussturen hjem, og enda mer når du kommer hjem - du kjenner konsekvensene.

Min venstre hånd samler så hendene dine og holder dem fast, og min høyre lukker seg rundt håret ditt. Så begynner jeg å knulle munnen din, akkurat slik du liker det. Heldigvis blir stønnene dine dempet av det faktum at en gigantisk kuk blokkerer mesteparten av luftveiene dine.

Etter nok en stund med dette, løfter jeg deg opp etter hendene. Du står foran meg, og før jeg snur deg rundt, leker jeg meg med brystvortene dine. Biter deg i nakken. Lar fingrene stryke lett over klitoris. Jeg tar ut det vibrerende egget og bøyer deg framover. Det er på tide at vi kommer. Kuken min møter først litt motstand, og må kjempe seg forbi leppene dine - til tross for hvor fuktig vi begge er. Men så sklir jeg rett inn.